Ole Gunnar Solskjær Fra sin andre runde på Old Trafford. (foto: united, twitter)

Solskjær leverte så det sang som midlertidig manager for Mancheste United etter at han erstattet Jose Mourinho.

Han signerte en permanent avtale etter å ha ledet Man United til 14 seire på 19 kamper, men han ble fritatt fra pliktene sine på Old Trafford i november 2021 etter en rekke dårlige resultater. Et knusende 4-1-tap mot Watford var den siste dråpen.

Les: Vil ha Roy Keane til toppjobb

Men det var perioder med optimisme i klubben, andre og tredjeplass i Premier League er bedre enn det vi har nå ihvertfall.

Tidligere Liverpool forsvarer Steve Nicol spådde Solskjør ville få sparken, og pekte på en spiller spesielt.

Han advarte nordmannen om Anthony Martial i sin vurderingen tilbake i 2020. På spørsmål om Martial hadde vært en suksess i Man United, svarte Nicol hensynsløst: «Jeg skal si nei. Denne fyren frustrerer meg. I fotballbransjen er det visse spillere som vi sier vil gi deg sparken.

«Han er en fyr som vil gi deg sparken. Du spiller tre kamper, han gjør absolutt ingenting, du er i ferd med å ta ham av igjen og han scorer et fantastisk mål.»

Han la til: «Så er det som, ‘Å, vel, kanskje dette kommer til å starte …’, og så er de neste tre kampene de samme, og så skal du ta ham av og så scorer han en fantastisk mål.

«Jeg beklager, jeg forventet mye mer av denne fyren. Han kan ikke holde seg i form.»

Til tross for intense spekulasjoner om exit fra Manchester United, er Martial fortsatt i klubben..

Han har spilt 10 ligakamper under Erik ten Hag denne sesongen og har ennå ikke scoret.

Martials nåværende kontrakt er satt til å utløpe ved slutten av sesongen, en ny avtale svært usannsynlig. De fleste tror spissen forlater Old Trafford i vinter.

Les: Hver Premier League-klubbs mest populære spiller basert på skjortesalg