(foto: united, twitter)

Da en av englands største angrepstalenter/Bundesligas målmaskin signerte for Manchester United i 2021, signerte Sancho seg også ut av det engelske landslaget. På torsdag kom nok en nedtur for 22-åringen da Nations League-troppen ble presentert, United-spilleren brukte landslagsbilletten som ikke kom som motivasjon i Europaligaen.

For mot Sheriff var Sancho stor. Etter 17 minutter sendte vingen United i ledelse med en briljant scoring og til det som skulle bli Erik Ten Hags første poeng i Europaligaen (0-2 seier).

LES: Den største vinneren på overgangsmarkedet var allerede i Man United-troppen

Signalet Southgate sendte til Sancho på torsdag med å ikke inkludere ham i troppen, var samtidig signalet på at United-spilleren trolig ikke får være med på flyet til Qatar i november. Da vitner det om mental styrke hos Sancho å legge skuffelsen helt side, og noen timer senere være en av Uniteds beste på banen.

Sancho har fortsatt til gode å vise den brilliance som fikk Man United til å bruke 1-2 år på overgangen og rundt 800 millioner kroner, men denne sesongen har 22-åringen vist perioder i de første kampene at han definitivt har evnen til å avgjøre viktige kamper.

På torsdag sendte Sancho en klar melding til Southgate om at han ikke kan ignore United-spilleren frem mot VM-sluttspillet. Landslagstreneren må ha med seg de beste spillerne med engelsk pass, Sancho skal gjøre jobben den neste måneden med å skaffe seg flybilletten til Qatar.