Lautaro, nyslått kaptein. (foto: inter, twitter9

Den argentinske toppscoreren har vært varselt på vei til Premier League de to siste sesongene, i sommer trodde mange at Chelsea ville forhandle seg til en deal der Romelu Lukaku går på permanent overgang til Inter Milan, mens Lautaro Martinez gikk andre veien. De siste ukene har det vært totalt kaotisk rundt Lukaku, mens Martinez ble utnevnt til kaptein. Nå forteller argentinerens agent hva som er bestemt.

Martinez har også blitt forsøkt lokket til saudiarabiske penger, men for 25-åringen, som har spilt i Inter-drakta siden 2018, har fokuset hele veien vært på det som skjer i Milano.

LES: En av Premier Leagues beste keepere ønsker å signere med Arsenal

-Det har vært bud på ham (Martinez), men han har ikke villet høre på dem. Han er ikke typen som legger press på klubben på den måten, begynner agenten i et interjvu med FcInter 1908.

-Lautaro er glad i Inter, han er glad i Milan. Inter har gitt ham et stort ansvar ved å utnevne ham til kaptein, og det er han veldig glad for. Samarbeidet med klubben er fantastisk. De har ikke ringt meg ennå for å snakke om ny kontrakt, men det er jeg sikker på at de snart gjør, kommer det fra Martinez sin agent.

Rimelig kontrast til Romelu Lukaku, som nektet å svare på anrop fra Inter-ledelsen – og kompisen Lautaro – han ender trolig opp hos rivalen Juventus.

LES OGSÅ: Full krise hos Blackburn!

Mens Lukaku ødelegger det han har bygd opp hos Inter-supporterne, er Martinez klar for sin 239. kamp og sin 103. scoring. Vakkert!