On a roll. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal har brukt gruelig mye penger i sommer, men har også sikret seg spillere som kan gi laget den ekstra edge for å holde helt inn til trofébordet. Aaron Ramsdale har vært selvskreven mellom stengene til Arsenal i Premier League forrige sesong, samtlige 38 kamper på banen og 14 clean sheets på 25-åringen. Dette hindrer likevel ikke at en klubb med tittelambisjoner i alle konkurranser er på konstant utkikk etter muligheter på overgangsmarkedet som er for gode til å la gå fra seg. En av dem kan befinne seg hos the Bees.

For Brentford har David Raya vært outstanding. Spanjolen spilte seg inn til debut på det spanske landslaget i 2022, forrige sesong var Brentford-keeperen på banen i samtlige Premier League-kamper med bare to færre clean sheets enn Ramsdale hos Englands nest beste klubb.

LES: Full krise hos Blackburn!

Raya har vært linket bort fra Brentford i et halvt år, Manchester United var sterkt linket til 27-åringen før valget falt på Andre Onana. Tottenham og Bayern München har også banket på hos Brentford.

Med kontraktsutløp neste sommer og Rayas ønske om å komme seg videre, går dette mot overgang. Nå melder The Athletic at Arsenal har meldt seg på. Det er fortsatt ikke kommet noe bud fra Gunners, men ifølge det engelske mediet har Raya signalisert han ønsker å spille for Arsenal, hvis han fikk velge.

LES OGSÅ: Yann Sommer får hovedrollen hos Champions League-finalisten

En mulighet for stor til å la gå fra seg?