Sånn behandler du ikke en kompis.(foto: inter, twitter)

De to løftet Serie A-trofeet 2020/21-sesongen, de to kjempet seg til Champions League-finale. Inter Milans nye kaptein opplevde det som skikkelig kjipt da lagkompis Lukaku ikke gadd å ta telefonen da han ringte.

Inter Milan hadde bestemt seg for å gå for permanent Lukaku-overgang eller på leie fra Chelsea, men de siste ukene har belgieren, som var takknemlig for å bli tatt tilbake etter den sportslig katastrofale overgangen til Stamford Bridge, forsvunnet.

LES: Gjør jobben til Rasmus Højlund ekstremt krevende

-Jeg må være ærlig å si at jeg er skuffet. Jeg forsøkte å ringe til ham (Lukaku) i de kaotiske dagene, men han tok aldri telefonen. Det samme når de andre prøvde å få tak i ham, begynner Lautaro Martinez til La Gazzetta dello Sport.

-Etter så mange år og opplevelser sammen, skuffer det meg. Det er heldigvis hans beslutning, og jeg ønsker ham det beste, men jeg hadde ikke forventet den oppførselen, avslutter Inter-kapteinen.

LES OGSÅ: Chelsea går glipp av Paulo Dybala

«Hans beslutning» er å spille for rival Juventus.