Paulo Dybala

Chelseas håp om å signere Paulo Dybala ser ut til å være over. Tuttomercatoweb skriver at den argentinske stjernen har bestemt seg for å singere ny kontrakt med Roma etter at manager Jose Mourinho har bestemt seg for å fortsette til tross for gigantiske lønnstilbud både fra Paris Saint-Germain og Saudi-Arabia tidligere i sommer.

Tuttomercatoweb melder at Dybala har avtalt en ny kontrakt frem til juni 2026 med opsjon på forlengelse i ytterligere ett år.

Det viktigste er at frigjøringsklausulene i kontrakten hans vil bli endret for å gjøre dem høyere og vanskeligere å aktivere.

Les: Pep Guardiola får ikke signert «nye Maradona»

The Blues har vært interessert i å signere Dybala denne sommeren, med den nye Chelsea-manageren Mauricio Pochettino kjent for å være en stor beundrer av sin argentinske landsmann. Pochettino forsøkte å signere Dybala for Tottenham i 2019.

Dybala har i sin avtale to ulike utkjøpsklausuler i sin kontrakten. – De er begge veldig attraktive.

Den første utgivelsesklausulen er på bare €12 millioner og er kun gyldig for utenlandske klubber.

Den andre utgivelsesklausulen er på €20 millioner og er kun gyldig for Serie A-lag.

Les: Kylian Mbappe har startet forhandlingene som vil gjøre han til tidenes tredje rikeste fotballspiller

Det har blitt rapportert at disse klausulene utløper, for denne sommeren, i slutten av juli. Likevel betyr at Dybala signerer en ny kontrakt at han forplikter fremtiden sin til Roma og vil avslutte Chelseas sjanser til å signere ham.

Dybala signerte for Roma på en gratis overgang i fjor sommer på en treårsavtale frem til 2025.

Argentineren hadde vært en gratis agent siden han forlot Juventus ved slutten av kontrakten i juni 2022, med bruddet som var bittert etter at Bianconeri gikk tilbake på en tidligere muntlig avtale om å forlenge avtalen.

Dybala var Romas stjernespiller i sin første sesong, og scoret 18 mål og leverte syv assist i alle konkurranser fra 29 starter.