José Bordalás

Bordalas kom tilbake til Getafe i sluttfasen av sesongen for å hjelpe Getafe med å avverge nedrykk, og sikret uavgjort mot Real Valladolid på den siste dagen og reddet Los Azulones. Getafe endte sesongen på 15.plass to poeng over nedrykk.

Jose Bordalas innrømmet at han gjorde det som en hjertesak, snarere enn et ønske om å gå tilbake til Getafe-jobben. På spørsmål om en fornyelse utelukket ikke Bordalas å bli, men det hørtes heller ikke ut som en prioritet.

Les: Phil Neville har fått ny jobb, få dager etter han fikk sparken av United-kompis David Beckham

«Det er ingenting ennå. Vi har oppnådd en veldig vanskelig utfordring og nå trenger vi noen dager med avslapning. Vi [Bordalas og president Angel Torres] må se hverandre, jeg er glad i Getafe, men ideen min er å kunne trene et lag med mer ambisiøse mål.»

«Getafe er en stor klubb og jeg har enorm hengivenhet for den, så jeg sier ikke et rungende nei, det vil være tid til å snakke,» sa han på Cadena SER.

I mellomtiden rapporterer Toni Juanmarti at Olympiakos, som har en historie med å utnevne spanske managere i Michel og Ernesto Valverde, har tilbudt ham en jobb. De greske gigantene ser også på andre kandidater.

Bordalas er fortsatt en kontroversiell figur i La Liga, med mange som kritiserer spillestilen han pleier å favorisere. Men uansett hvor Bordalas har vært det siste tiåret, har han i det minste nådd sinemål i hver jobb han har hatt, om ikke overgått dem.

Les: Bråsnur mot midtbanespilleren «som har sjarmert Ten Hag»