Xavi. (foto: barca, twitter)

Barcelona presient Joan Laporta fikk kaffen i halsen da han startet samtaler med manager Xavi Hernandez som en forlengelse av hans avtale. Barcelona som vant årets La Liga sesong vil naturlig nok holde på sitt trenerteam, men det kan bli svært dyrt.

Xavi Hernandez har ett år igjen av sin nåværende kontrakt, president Joan Laporta å forlenge avtalen til slutten av sitt mandat. Blaugrana-manageren har fastholdt at kontrakten hans ikke vil være et problem for klubben, og at han kommer neppe til å forlate klubben. Men lange og omfattende forhandlinger om en ny avtale kan legge en belastning på forholdet.

Les: Phil Neville har fått ny jobb, få dager etter han fikk sparken av United-kompis David Beckham

Har ikke pengene!

Det ser ut til å være dit saken er på vei. Cadena SER sier at de to partene er et stykke fra hverandre på en ny avtale. I følge deres informasjon har Xavi bedt om en nettolønn på 12 millioner euro per sesong. Han vil at hele trenerteamet hans, inkludert ham selv og åtte andre, skal få betalt 30 millioner euro totalt.

Som nevnt har Xavi vært tydelig på at han er fornøyd i Barcelona, og bare et alvorlig sammenbrudd ville få ham til å forlate klubben ved slutten av sin nåværende avtale.

Det ser imidlertid ikke ut som om det ikke blir løst innen kort tid, og Barcelona prøver for øyeblikket å bruke pengene de kan bruke til å styrke spillertroppen.

Les på Radiosporten: Mario Balotelli får så hatten passer av klubbdirektør