Klopp har fått en ny favoritt. (foto: liverpool)

Liverpool har slitt med keeper-situasjonen sin. I sommer kom overgangen som skal ha løst dette, noe som gir minst én av to av klubbens keepere utsiktene til ny drakt. Det handler selvfølgelig om Karius og Mignolet.

Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Loris og Mingnolet er to av disse.

I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31. august. Dette betyr plenty of time for resten av verden å skaffe seg Premier League spillere.

Loris Karius/Simon Mignolet (Liverpool)

Liverpool har svidd av noen gode hundre millioner kroner på Alisson denne sommeren, noe som har satt spørsmålstegn ved duoens fremtid i klubben.

Les: Statistikk og analyse av Liverpool på Oddsen.nu

Ifølge Sky Sports har Besiktas kontaktet Liverpool for å sjekke ut tilgjengeligheten til Mignolet i tillegg til at Barcelona har snust på muligheten til å hente belgieren til Camp Nou.

Trives i Liverpool, men trenger spilletid. (foto: mignolet, twitter)

Besiktas har også vært på banen for en eventuell låneavtale der Loris Karius er involvert, som forøvrig har fått en herlig støtte fra Liverpool-supporterne.

For Liverpool, som solgte Danny Ward til Leicester, blir det uansett ikke aktuelt å slippe både Karius og Mignolet.

Hvem blir den «heldige»?

Les: Fortsatt ikke plass for angrepsspilleren hos Liverpool

Les: Tre Manchester United-spillere fortsatt på vei ut fra Premier League

Les: Ligue 1 kaller på Arsenal-spiller

LesHar drømt om spill for Chelsea siden han var åtte – hva gjør Sarri?

Les: Everton-spiller på vei ut