Blir for tøft hos Everton. (foto: premier league)

29-åringen ble hentet fra Crystal Palace i 2016. Everton skulle satse på å hevde seg i Premier League og så potensialet i vingen fra Kongo. To år senere ser ikke fremtiden så lys ut i England for Yannick Bolasie.

Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Bolasie er en av disse.

I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31. august. Dette betyr plenty of time for resten av verden å skaffe seg Premier League- spillere. Bolasie er en av disse.

Yannick Bolasie (Everton)

Bolisie har en litt artig bakgrunn. Med sitt fødested, oppvekststed og kultur, kunne han spilt for Frankrike, England eller Kongo.

Han takket først nei til å spille for Kongo i 2013 for å ikke forstyrre utviklingen sin i Crystal Palace, men fikk sin internasjonale debut for dette landet i 2014.

Ble til slutt spill for Kongo.

Bolasie kom til Everton i 2016, men sammen med klubben har han hatt noen trøblete sesonger.

Under Marco Silva ser fremtiden i London-klubben nå ikke lys ut. Totalt ekskludert fra kamp gjennom førsesongen, og ikke tilstede i 2-2-kampen mot Wolverhampton. Dette setter den tidligere Lyon-spilleren høyt på listen over spillere som forsvinner.

Etter at Richarlison og Bernard kom til byen, er konkurransen om plassene i tillegg beintøff.

Hvor ferden går, ryktes ikke. Vi ønsker 29-åringen lykke til videre!

Eventyret i Premier League over? (foto: bolasie, twitter)

Les: Statistikk og analyse av Everton på Oddsen.nu