Planen fungerte.

Det er liten tvil om at Zinedine Zidane kan velge og vrake på øverste hylle etter som eneste manager gjennom tidene vunnet Champions League trofeer tre ganger på rad. – Det at han nå har sluttet i Real Madrid og er ledig på markedet gjør alle de andre «damene i klassen» nervøse.

Spekulasjonene har gått en stund, og vi har også bidratt til det selvfølgelig om hvilken klubb han går til. Klubber som Paris Saint-Germain, Bayern München, Chelsea og Manchester United har blitt nevnt på ulike tidspunkter.  – Eneste som ekspertene har vært enige om at sitter helt trygt selv nå som Zinedine Zidane er løs er Manchester City manager Pep Guardiola.

Les: Manchester Uniteds muligheter i Premier League 2018/19

Noen, (ikke vi) mente at han ville være den neste landslagssjefen for Frankrike, men den jobben har Didier Deschamps lykkes med i så stor grad at han hentet hjem VM pokalen i sommer. Didier Deschamps er ung i sin rolle som sjef, bare 49 år og han er fortsatt et oppkomme av ideer for hvordan landslaget skal bli bedre, en jobb han gjør i tett samarbeid med Ligue 1 klubbene. – Kanskje noe vi kan lære av det i Norge?

Manchester United har ikke vunnet Champions League siden de i 2008 vant på straffekonk mot Chelsea. – Det har Zinedine Zidane tenkt til å gjøre noe med.

I følge den franske avisen L’Equipe vil den tidligere Real Madrid-sjefen ønsker å lykkes med Manchester United så tidlig som neste sesong og dermed gjøre Jose Mourinho arbeidsledig.

Det har uansett Zidane eller ikke vært en meget tøff pre-season for Mourinho hvor han ikke har fått kjøpt så mye som ønsket og han skal også være i konflikt med konserndirektør Ed Woodward.

Starten på årets Premier League sesong, med seier 2 – 1 over Leicester er selvsagt veldig bra, men tror ikke det hindrer Ed Woodward til å ta et møte med Zinedine Zidane for å legge planer for fremtiden.

 

Les: Hvordan vil det gå med Manchester United i Premier League? Analyse på Oddsen