Får garantert eget røykerom på Stamford bridge! (foto: chelsea, twitter)

Han kom til klubben som åtteåring. Jobbet seg tålmodig mot drømmen om spill på seniorlaget. Dette kom i en treningskamp i 2013, da han fortsatt var ungdomsspiller. Nå spørs det hva som skjer denne sesongen for 22-åringen.

Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Ruben Loftus-Cheek er en av disse.

I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31. august. Dette betyr plenty of time for resten av verden å skaffe seg Premier League spillere.

Ruben Loftus-Cheek 

22-åringen ruvet for England i VM i Russland, men det er usikkert om midtbanespilleren er en del av Maurizio Sarris planer hos Chelsea.

Har vist at han er mer enn bra nok for de tre løvene. (foto: loftus-cheek, twitter)

Etter forrige sesong hos utlån til Crystal Palace er midtbanespilleren tilbake på Stamford Bridge.

Les: Statistikk og analyse av Chelsea på Oddsen.nu

I sesongåpningen for Chelsea kom Loftus-Cheek inn i andre omgang i 3-0-kampen mot Huddersfield, men skal slite med å komme inn fra start med Jorginho og N´Golo Kanté som selvskrevne. Det hjalp heller ikke at Mateo Kovacic har kommet på utlån fra Real Madrid.

Bundesliga-klubben Schalke vurderer nå å hente Loftus-Cheek på en låneavtale.

Trenger tillit – også i klubb. (foto: loftus-cheek, twitter)

22-åringen er i en viktig fase av karrieren, der spilletid må til for å sikre utviklingen. Men finnes det virkelig ikke noe mer sexy enn Schalke der ute?

Les: Fortsatt ikke plass for angrepsspilleren hos Liverpool

Les: Tre Manchester United-spillere fortsatt på vei ut fra Premier League

Les: Gammel storklubb ute etter to Liverpool-keepere

LesLigue 1 kaller på Arsenal-spiller

Les: Everton-spiller på vei ut