Willian

Det den brasilianske venstrevingen Willian opplevde da han returnerte til sitt hjemland var så sjokkerende at han ser seg nødt til å finne på noe annet å gjøre enn å spille for sin barndomsklubb Corinthians. – Politikk betyr noe, Brasil har blitt et mye verre land å bo i og besøke etter at den høyreekstreme politikeren Jair Bolsonaro ble president i januar 2019.

I fjor sommer forlot Chelsea legenden Arsenal etter en sesong for å reise hjem. – Det ble en sjokkerende opplevelse. !

Til Globo Esporte forteller han hvorfor han terminerte kontrakten med Corinthians. «Da jeg kom tilbake til Brasil, kom jeg tilbake med et stort ønske om å spille for Corinthians. Jeg kom ikke til Brasil for å bli truet eller for å få familien min truet etter hver kamp jeg tapte eller hvis jeg ikke spilte en god kamp. Det er hovedgrunnen.

Les: Mikel Arteta: -Jeg håper han får en god mottakelse av Arsenal-fansen på Emirates Stadium, for det synes jeg han fortjener

Det har ikke vært forsiktige trusler, men trusler om død og lemlestelser ovenfor han og hans familie. – Adressen til 34 åringen er spredd i sosiale medier sammen med oppfordringer om å drepe han sakte slik at han lider mest mulig.

Tidligere i uken la hans agent ut følere om det var noen klubber i Premier League som var interessert. Sky Sports melder at Fulham manager Marco Silva umiddelbart tente på ideen og samtaler om en retur til Premier League gjennomføres i ekspressfart.

LES: Ny vending: Vil ha tidligere Ajax-spiller som allerede befinner seg i Premier League