Fotfølges. (foto: united, twitter)

Manchester United skulle reise seg etter det ydmykende 1-2 tapet på Old Trafford mot Brighton der bortelaget sto for alle målene. Thomas Frank og biene tok det som en invitasjon til å skru verdens største klubb dypere ned i gjørma.

David de Gea må ta på seg skylda for den første scoringen til Brentford bare ti minutter inn kampen, tjuefem minutter senere sto det 4-0 til biene, dette på en stadion som rommer rundt 60 000 færre tilskuere enn Old Trafford.

LES: Har skjønt det blir comeback på Aubameyang

Vi skal ikke begynne å sammenligne budsjettene Thomas Frank har å leke med i forhold til Erik ten Hags, på banen denne lørdagen var det én gjeng som spilte som vinnere fra første spark.

Cristiano Ronaldo var på plass fra start uten at vi så tegn til at han skulle gjøre seg fortjent til ukelønna på rundt 5,5 millioner kroner (salarysport), som grovt regnet tilsvarer det Brentford-troppen totalt får i uka (salarysport). Vi bare nevner det.

CR7 ble værende på banen, mens Erik ten Hag brukte pausen til å trekke ut Martinez, Shaw og Fred til fordel for Varane, McTominay og Malacia.

Brentford bestemte seg for å la United-spillerne beholde ballen mer i andre omgang, men styrte likevel inn til 4-0 seier mot et tafatt United.

Etter at United-supporterne hadde lidd seg gjennom et halvt år med Ralf Rangnick, var det mange som mente de fikk bekreftet at klubben gjorde en tabbe ved å gi Solskjær sparken. Vi håper virkelig United skal lykkes denne sesongen med ny manager, men etter to kamper under genierklærte Erik Ten Hags ledelse, sier vi rett ut: Det var neimen ikke så ille som de skulle ha det til, Solskjær.

Solskjær er historie på Old Trafford, og det har ingen verdi å klage på avgjørelsen som ble tatt da det buttet for manageren som sesongen før hadde ledet United til 2. plass i Premier League og til Europaligafinale, men tapene mot Brighton og Brentford viser Manchester United har noen grunnleggende utfordringer som må løses før en manager kan ledet laget Premier League-tittel.

LES: Nå skjønner vi hvorfor det hastet med Manchester United-møtet

Ole Gunnar Solskjær kan definitivt være stolt av jobben han gjorde, på Brentford Community Stadium ble det enda tydeligere.