Vet skadene kommer når Arsenal minst trenger det. (foto: arsenal, twitter)

På kontrakten til Pierre-Emerick Aubameyang står det at han skal være Barcelona-spiller til 2025, men mye har skjedd det siste halve året etter at den utstøtte Arsenal-kapteinen dro på seg Barca-drakta. Robert Lewandowski ble «reddet» fra Bayern München, Raphinha ble overtalt til å droppe beilerne fra Stamford Bridge, og plutselig betyr ikke Aubameyangs 13 scoringer på 23 kamper all verden.

I en klubb med Barcelonas ambisjoner er det plass til flere potensielle toppscorere på topp, men i La Liga-klubbens økonomiske situasjon må det prioriteres.

LES: «All in» Manchester United vil fullføre kjempehandel neste uke

Aubameyang har de siste ukene vært sterkt linket til en gjenforening med tidligere Dortmund-trener Tuchel hos Chelsea, når selv Mikel Arteta har begynt å planlegge byderby med den tidligere Arsenal-kapteinen i blått, da er vi nær en overgang.

-Auba er en enestående spiller. Han har gjort mye for oss… Jeg håper han vil få en god mottagelse fra Arsenal-supporterne på Emirates Stadium, for det synes jeg han fortjener, sier Arteta ifølge Goal.

Når Thomas Tuchel på fredag i tillegg legger ut om sitt «spesielle forhold til spilleren Aubameyang» fra Dortmund-tiden, teller vi ned til bekreftelsen på at det blir comeback i Premier League på spilleren som i vinter hadde en brå og lite hjertelig exit etter internt bråk.

Dette skjer.

LES: Keinan Davis trodde han skulle få vise frem sine forbedrede ferdigheter i Premier League