Pierre-Emerick Aubameyang

Det er veldig mye som skjer omkring Barcelona om dagen, etter å ha solgt andel av tv rettigheter og andre fremtidige inntekter skal de i går ha klart å melde opp nesten alle nye spilleren. – En som kan være med å løse de siste flokene er Pierre-Emerick Aubameyang som de hentet fra Arsenal så sent som i januar.

Chelsea har kommet langt i samtaler med Barcelona om Pierre-Emerick Aubameyang, nyheten om den mulige overgangen til Arsenal sin byrival har kommet helt frem til manager Mikel Arteta.

LES: Ny vending: Vil ha tidligere Ajax-spiller som allerede befinner seg i Premier League

Han ønsker at Arsenal fansen skal sørge for at Pierre-Emerick Aubameyang føler seg velkommen neste gang han komme til Emirates selv om han er iført en Chelsea-trøye.

«Auba er en eksepsjonell spiller. Han har gjort så mye for oss. Han var vår kaptein, og jeg tror vi skal være takknemlige for det han gjorde for klubben.»

«Jeg håper han får en god mottakelse av Arsenal-fansen på Emirates Stadium, for det synes jeg han fortjener. Det er øyeblikk i livet hvor den enkeltes vei er annerledes enn klubbens – og det må respekteres», sier Arteta ifølge Goal.

Aubameyang har hatt et godt løp i Barca, og scoret 13 mål på 23 kamper.

Les: Conte sender spiller på utleie – og satser på at det ikke blir retur

33 år gamle Pierre-Emerick Aubameyang har kontrakt frem til sommeren 2025.