Lokalavisen slakter United-spillerne etter tapet mot Brentford (foto: united, twitter)

Det kunne nesten ikke ha gått dårligere for Manchester United.

Spillerbørsen av Manchester United-spillerne hos lokalavisen Manchester Evening News var ikke morsom lesning for klubbens tilhengere.

Hele laget fikk 0 stjerner etter oppvisningen i første omgang i 0-4 tapet for Brentford. The Bees scoret alle kampens mål i løpet av de første 45 minuttene.

Les: «All in» Manchester United vil fullføre kjempehandel neste uke

Venstreback Luke Shaw får virkelig gjennomgå i avisen. Markeringene til engelskmannen blir karakterisert som «en skam»

Det går hardest ut over venstreback Luke Shaw, som lokalavisen kaller for «en skam» (foto: united, twitter)

David de Gea som etter kampen tok tapet på sin kappe, fikk tildelt 1 av totalt 10 stjerner, det samme gjorde nykommer Christian Eriksen.

Kaptein Harry Maguire får også tildelt en stjerne. Om ham står det, at han «ikke viste lederskap» og, at han hadde «ingen anelse» om hva som foregikk på banen.

Cristiano Ronaldo fikk den høyeste karakteren av de 11 som startet kampen for Manchester United med karakteren 3 stjerner.

Innbytterne Tyrell Malacia og Raphaël Varane fikk begge 5 av 10 stjerner for sine innhopp i andre omgang.

Manager Eric ten Hag fikk to stjerner, og om han skriver Manchester Evening News, at det føles, som om, han stadig tror, at han er manager for Ajax med den naive tilgang til spillet, han hittil har vist.

Les: Forbanna Willian river i stykker kontakten med Corinthians, tar med familien til England

Manchester United har tapt de to første kampene sine i Premier League denne sesongen. Først mot Brighton og nå altså mot Brentford.

Neste kamp er mot Liverpool mandag 22. august på Old Trafford. Resultatet kan bli stygt dersom ikke Manchester United får bedring i sitt spill på kort tid…