Adli maks uheldig. (foto: leverkusen, twitter)

Trenere og klubbledelse rundt om i verden er smertefullt klar over at en spiller til enhver tid kan være en uheldig situasjon unna et lengre skadeavbrekk. For Bayer Leverkusen ble det dobbelt dose i tilfellet Adli.

Nå er det verst for spillerne selv når de blir skadet, men for en klubb som skal kjempe om topplasseringer er det ekstra surt å miste spillere. Det er en del av gamet, men for Bayer Leverkusen har det vært ekstremt i forbindelse med forrige sommers forsterkning.

LES: Forbanna Willian river i stykker kontakten med Corinthians, tar med familien til England

Den franske vingen ble hentet fra Toulouse for under ett år siden til en femårskontrakt. Frem til slutten av mars var 22-åringen på kamparenaen i samtlige Bundesliga-kamper og var på vei mot å opparbeide seg en solid posisjon i troppen til den nye Leverkusen-treneren Gerardo Seoane. Så røk en sene i begynnelsen av april, som holdt Adli ute resten av sesongen og i inneværende sesongåpning mot Borussia Dortmund (1-0 tap).

Mot Augsburg på lørdag var det endelig tid for comeback på 22-åringen med plass i startelleveren. 27 minutter senere ble Adli tatt av banen med ny skade skade. Leverkusen gikk på et surt 1-2 tap, den franske vingen er ute med brudd i venstre kraveben.

LES: Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»

Leverkusen tror Adli vil være tilbake på plass etter landslagspausen i september. Ikke så ille, men når du som 22-åringen får 27 minutter på banen etter fem måneders rehabilitering og opptrening, da er nok en måned med fravær fra kamparenaen blytungt.

Vi ønsker Leverkusen-spilleren good recovery.