Dette ordner jeg. (foto: united, twitter)

United hentet forrige sommer en av verdens beste midtstoppere i Raphael Varane. Dette er tydeligvis ikke nok. I januar kom ryktet om at de røde djevlene hadde tenkt å utnytte midtstopper situasjonen på Stamford Bridge, nå går det fra prat til handling.

Thomas Tuchel har et et megaproblem der Andreas Christensen, Cesar Azpilicueta og Antonio Rüdiger alle vegrer seg for å signere forlengelseskontrakten. Rüdiger skal ha sagt blankt nei til tilbudet fra Chelsea på 120 000 pund i uka, dette er tydeligvis ikke noe problem for Manchester United å jekke kraftig opp.

Les: Beste Manchester United kan gjøre nå er å selge til Røkke og gi Ole rattet

Ifølge Football-Insiders kilde har United nå gitt grønt lys til å tilby den tyske landslagsspilleren 300 000 pund i uka. Når man ser på lønnslista hos United for 2022, er det liten tvil om at Antonio Rüdiger defineres som ett av hovedmålene i sommer.

(fra salarysport.com)

Rüdiger har til nå vært sterkest linket til Real Madrid og PSG (Bayern München har droppet Rüdiger og går for Christensen), men ifølge Football-Insiders kilde har Manchester United bestemt seg for å fjerne all konkurranse.