Kan slippe smilet frem etter at Juve reddet Champions League-billetten. (foto: juve, twitter)

Det var murring blant Juve-supporterne da Cristiano Ronaldo på begynnelsen av sesongen valgte å snu klubben ryggen. Ifølge Max Allegri kom exiten overraskende, og Juventus var alt annet enn forberedt på å spille uten sin målgarantist. Den Gamle Dame mistet Serie As toppscorer og fikk en seig, seig start på sesongen. I løpet av den siste uken har savnet etter Ronaldo forsvunnet helt.

Dusan Vlahovic ble hentet fra Fiorentina foran snuten på Tottenham, Arsenal og en gjeng andre. Premier League-klubbene tilbød ifølge Fiorentina-presidenten mer for den serbiske landslagsspilleren (les: Klubbpresident eitranes sinna etter Vlahovic-overgangen), men 22-åringen valgte å bli i serien der han allerede er den store angrepsstjernen.

Les: Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München – ga råd til Niklas Süle

Hos Juventus har Vlahovic fortsatt med det han kan best: Score mål, og har sammen med Paulo Dybala skapt en angrepsduo motstanderne skal frykte fremover.

På søndag kom debuten i Juve-drakt. Tretten minutter inn i Serie A-kampen mot Verona kunne Vlahovic strekke en finger opp mot himmelen. Først vant Vlahovic en hodeduell som sendte ballen til Paulo Duybala, som returnerte ballen til den serbiske landslagsspilleren, som iskaldt lobbbet over keeper Montipo i Verona-målet.

Når 13 minutter er nok. (foto: juve, twitter)

På torsdag var Vlahovic på plass i startelleveren mot Sassuolo i Coppa Italias kvartfinale, en 2-1 seier til Juventus der 22-åringen plasserte inn den matchvinnende scoringen to minutter før slutt etter en herlig dribletur.

Les på Popidol: Cristiano Ronaldo først med 400 millioner følgere

Nå venter Fiorentina på Juventus i semifinalen. Juventus går en skikkelig spennende vår i møte med spilleren klubbikonet Buffon sammenligner med Haaland og Mbappé. Nå skjønner vi hvorfor.

Les: Football-Insider: Manchester United tilbyr 3,6 millioner i ukelønn til toppmål