Det er ingen hemmelighet om at Manchester United sliter fortsatt. De er ute av de to hjemlige cupene og de befinner seg på en sjetteplass i Premier League. (I fjor ble det sølv) – Det skaper selvsagt misnøye, både blant supportere og internt.

ESPN melder at en stadig større gruppe spillere er flere spillere i laget frustrerte over Ralf Rangnicks treningsopplegg. Ingen hemmelighet, det startet å boble allerede før jul. – Nå øker frustrasjonen ytterligere, det sies at de anser metodene hans for å være «gammeldagse».

Les: Det virker som om planen hele tiden var en retur til Tottenham

I tillegg skal det være forvirring i troppen om Rangnicks assistent, Chris Armas. Jobben i Manchester United er Armas første utenfor USA og spillerne trekker paralleller til den fiktive karakteren Ted Lasso. I komedieserien med samme navn flytter en amerikaner til England for å trene et fotballag.

Spillere misliker at treningen ofte består av kampspill, elleve mot elleve, i stedet for dynamiske øvelser som hjelper den å opprettholde skarpheten mellom kampene.

Ralf Rangnick tok over laget etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i desember. Han er ansatt som midlertidig manager og har kontrakt ut i sommer.