It will make you or break you. (foto: united, twitter)

Starten på sesongen har vært elendig for Manchester United, samtidig som høyreving Antony (ble kjøpt fra Ajax i fjor sommer for 95 millioner euro) er ute på grunn av alvorlige anklager i hjemlandet Brasil er den engelske venstrevingen ute på grunn av konflikt med manager Erik ten hag.

Konflikten begynner nå å få ringvirkinger.

Jadon Sancho la ut meldingen du ser under etter at Ten Hag offentlig siterte prestasjonene hans på trening som grunnen til at han ikke hadde kommet med i troppen for Manchester United sitt 3-1-nederlag mot Arsenal.

Les: Jo lenger Glazer-familien venter jo verre blir det å selge Manchester United

I tillegg til å tilbakevise Erik ten Hags kommentarer, og la til at han hadde blitt gjort til en «syndebukk».

Etter å ha nektet å be om unnskyldning til United-sjefen, er Sancho nå satt på sidelinjen for en ubestemt periode.

talkSPORT melder at flere Manchester United spillere er uenige i Ten Hags beslutning om å forvise Jadon Sancho fra troppen.

Manchester Evening News melder at flere United-spillere begynner å bli lei av Ten Hags kritikk mens de sliter med å finne vinnersporet. United har tapt tre av de fem første Premier League-kampene samt deres Champions League gruppe A-åpning mot Bayern München.

Les: Bayern München kaster seg inn i kampen om Chelsea-kaptein

Manchester Evening News siterer ‘ «garderobekilder» som mener Ten Hag har favoritter i troppen som han ikke er forberedt på kritisere, mens de føler at andre ofte er gjenstand for United-managerens konstante klager.

Om Sancho ville spille igjen for klubben, sa Ten Hag: «Det avhenger av ham. For resten forbereder vi oss for Burnley og det er vårt fokus. Han vil ikke være i troppen.»

Han la til, midt i rapporter om garderobsuro: «Jeg vet ikke om det er en lekkasje, men jeg vet mening, jeg kjenner spillerne mine. Alle kan komme med forslag, vi er i orden med det.

«I United må du vinne hver kamp så det ikke endrer noe. Som alltid handler det om hvordan vi spiller mot Burnley, det er ingen enkel kamp, definitivt ikke mot Burnley.»

Les: Passerer Kai Havertz som Arsenals best betalte

Manchester United møter imorgen Burnley som har hatt en enda dårligere start på sesongen.