Cristiano Ronaldo og David de Gea

Den spanske keeperen David de Gea er klubbløs etter 12 år i Manchester United, det har vært både gode og dårlige år, noen av de mindre bra sammen med portugals største stjerne Cristiano Ronaldo.

Ronaldo forlot Manchester United for snart et år siden og signerte for de Saudi-Arabiske klubben Al-Nassr i januar. – Lønna over to milliarder i året.

Velger gyngestol over ørkenfotball

Les: Blekket har så vidt tørket på Ødegaard-kontrakten før Arsenal er i gang med neste forhandlingsrunde

Al Nassr har sendt Cristiano Ronaldo for å overtale sin gamle lagkamerat for å signere for dem.

Man skjønner hvor dårlig det er i Saudi-Arabia, når De Gea hvis det koker ned til en enten eller situasjon velger å pensjonere seg fremfor å tjene noen hundre millioner og spille ørkenfotball.

32 åringen har i sommer vært i diskusjon med både Bayern München og Real Madrid, men ingen av de valgte å komme med et konkret tilbud.

Til tross for interesse fra klubber i Saudi Pro League og Qatari Stars League. 90min melder at De Gea foretrekker å bli i Europa, og han har gjort det klart for interesserte parter fra Midtøsten.

Cristiano Ronaldo har prøvd å overbevise David de Gea om å spille med han i Al-Nassr, uten hell.

De Gea er opptatt av å spille Champions League-fotball igjen og er villig til å vente til overgangsvinduet i januar åpner for å bestemme seg.

Men skulle han ikke motta det «riktige tilbudet» vil David de Gea som fyller 33 år i november pensjonere seg.

De Gea har tilbrakt hele sin karriere to klubber – Atletico Madrid og deretter Man Utd. Han har ikke spilt for det spanske landslaget siden 2020 og ble utelatt fra troppen deres for 2022 FIFA World Cup.

Hans etterfølger i Man Utd, Andre Onana, har hatt en vanskelig start på livet på Old Trafford, og slapp sist inn et «gratis» mål under deres 4-3-tap mot Bayern München i Champions League onsdag.

LES OGSÅ: Tidligere Aston Villa-spiller hopper inn som redningsmann i Bundesliga