(foto: chelsea, twitter)

Backen Reece James har vært Chelsea-spiller hele sitt liv og ville trolig uten skader som har plaget han de siste årene gjort en stor positiv forskjell på Stamford Brigde i en svært vanskelig periode. Chelsea avsluttet sist sesong på en 12.plass og denne sesongen til tross for å ha hentet inn Mauricio Pochettino som ny manager har starten på årets sesong vært svært treg.

23 år gamle Reece James er svært ettertraktet til tross for ulike skader i både lår og knær de siste årene. – I og med at han er avlet frem i Chelsea vil et salg på minst 70 millioner euro gå direkte inn på balansen til London-klubben og være med å hindre brudd på UEFA financial fair play reglene.

Les: Passerer Kai Havertz som Arsenals best betalte

Mauricio Pochettino har ikke lyst til å selge, men Chelsea som har kjøpt spillere for over en milliard pund siden overtagelsen til Todd Boehly og hans venner må fortsette å gjøre betydelige spillersalg for å ikke stenges ute av spillermarkedet og få poengtrekk/bøter.

I år har Chelsea kjøp spillere for 462 millioner euro, mens de har solgt for 267 millioner euro.

Etter César Azpilicueta forlot Chelsea med destinasjon Atlético Madrid i sommer overtok Reece James kapteinsbindet. – En rekke klubber var allerede i sommer i kontakt for å få til en overgang. Men ingen møtte da Chelsea sitt krav på 80 millioner euro.

I januar kommer det til å bli en budkamp. – fra før vet vi at Real Madrid er svært interresert, men de ønsket å vente på grunn av Jude Bellingham overgangen. Nå har også Bayern München ifølge Fichajes kastet seg inn i kampen om Chelsea-kapteinen.

Les på F7: Chris Evans har ikke utelukket han kommer tilbake som Captain America