Run, Rasmus, run. (foto: united, twitter)

Lokalavisa i Manchester har egne fotografer på jobb utenfor Carrington treningsfelt når United-spillerne kommer i sine luksusbiler. Hvem dukker ikke opp, mon tro. Så når Manchester Evening News (MEN) kommer med en temperaturrapport fra «garderoben» til Man United, er det verdt å lytte.

Nå melder lokalavisa at Erik ten Hag har skapt en voksende frustrasjon hos deler av troppen. Ingen spillere er navngitt, men MEN hevder det er irritasjon over Ten Hags kritikk av spillere etter kampene. Noen spillere opplever at manageren har favoritter i troppen han ikke kritiserer, mens andre jevnlig blir hent ut.

LES: Vil tjene åtte ganger mer enn Ståle Solbakken

Lokalavisa hevder det også er bekymring at taktikken til Ten Hag ikke fungerer med Antony fraværende. Det er knapt en manager som har alle spillerne på sin side i motgang, men når frustrasjonen lekker til lokalavisen, viser det at det har begynt å bre seg.

LES OGSÅ: Tidligere Aston Villa-spiller hopper inn som redningsmann i Bundesliga

Selv om Ten Hag er tilhenger av disiplin og riktig kultur – som han nylig uttalte ikke var på plass etter Solskjær og Rangnick – er det en sikker vei mot flere dårlige resultater når troppen ikke jobber i samme retning.