Glazer-familien vil forlate Old Trafford som et katastrofeområde.

Strategien til de grådige eierne av Manchester United hadde vært god hvis Manchester United vant kamper, hjerter og trofeer. – Men istedenfor har de satset på feil manager, levert langt under pari på banen, skapt konflikter både internt og eksternt, latt klubben forfalle, merkevaren svekkes av at flere stjerner har fått alvorlige problemer med politiet og den interne uroen vokser.

Det ser ikke ut til å bli bedre. – Glazer-familien tror de selger en klubb som kjemper om Champions League finale, mens alle vet det ikke kommer til å skje med det første.

Les: Bayern München kaster seg inn i kampen om Chelsea-kaptein

Ifølge Mail Sport har Manchester Uniteds turbulente start på sesongen ytterligere utvidet gapet mellom Glazers prisforlangende og hva potensielle kjøpere er villige til å betale.

Med bare seks poeng på fem kamper ligger laget til Erik ten Haga for øyeblikket på 13. plass i Premier League, noe som sår tvil om deres utsikter for en gjenoppblomstring under den nederlandske manageren. Samtaler og forhandlinger pågår fortsatt. Qatar-sjeiken Jassim bin Hamad al-Thani og den britiske milliardæren Sir Jim Ratcliffe er fortsatt med, men ikke like imponerte som før.

Hovedhindringen i denne langvarige prosessen, som startet i november i fjor, er fortsatt striden om den ekstreme salgsprisen. Selv om begge ledende budgivere har tilbudt mer enn 5 milliarder pund, forventer Glazers et mye høyere beløp.

Lagets dårlige prestasjoner denne sesongen, preget av to seire og tre tap, inkludert et demoraliserende 3-1-tap mot Brighton, har ikke gått ubemerket hen av de som er interessert i å overta klubben.

Les: Passerer Kai Havertz som Arsenals best betalte

Man Uniteds vanskeligheter denne sesongen har fremhevet omfanget gjenoppbyggingen som kreves og den betydelige investeringen som kreves for å konkurrere i toppen i nasjonale og europeiske konkurranser. Til tross for at Manchester United fortsatt er et av verdens største sportsbrand, er potensielle kjøpere ikke overbevist om at den tilbudte prisen reflekterer en rettferdig verdivurdering.

Den en gang positive troen på at Ten Hags Manchester United var på rett vei etter å ha vunnet Carabao Cup og sikret Champions League-kvalifiseringen forrige sesong, er nå overskygget av usikkerhet. Problemer utenfor banen, inkludert utelatelsen fra utvalget av spillere som Antony og Jadon Sancho, øker de dystre utsiktene.

Når vi nærmer oss et år siden Glazers kunngjorde deres søken etter «strategiske alternativer», har det ikke vært noen offisielle oppdateringer. Administrerende direktør Richard Arnold oppfordret nylig klubbens ansatte til å være robuste, og bekreftet den pågående karakteren av den strategiske gjennomgangen. Mens forhandlingene fortsetter, henger Manchester Uniteds fremtid på en tynn tråd.

Manchester Uniteds katastrofale start på sesongen har hatt en negativ innvirkning på overtakelsesprosessen, med Glazers enda mindre sannsynlighet for å oppnå en oppblåst prisantydning på 5 – 6 milliarder pund.