Prat med Luis, lad. (foto: liverpool, twitter)

Er det én spiller som vet hvordan det er å miste hodet, ikke bare én gang, så er det Luis Suarez. «Øretyggeren» var skikkelig ute å kjøre i Liverpool-drakta etter noen episoder der det uruguayanske temperamentet gikk ut av kontroll. Derfor var det naturlig at Darwin Nunez søkte til Suarez når mørket la seg over den ferske Liverpool-spissen etter Crystal Palace-kampen.

Nedskallingen av Palace-forsvarer Joachim Andersen var helt sikkert fremprovosert, men når du har en av de sterkeste spotlight’ene rettet mot deg etter at Liverpool har betalt nærmere milliarden for tjenestene, da er bakgrunnen uvensentlig. Nunez forsvant ut på tre kampers karantene, et fravær som ble direkte fulgt opp av 2-1 tap mot erkerivalen Man United.

LES: Tjener stort på at Barcelona, Atletico Madrid og Sevilla er ute

Jürgen Klopp var mektig irritert, men har senere vist i kampen mot City at du ikke trenger å ha sør-amerikansk temperament for at det koker over.

Som fersking i Premier League har ikke Darwin Nunez noe å gå på. 23-åringen avtjente sin tre-kampers straff og har kommet tilbake og vist han kan kombinere sinnsro og godt angrepsspill. Nunez selv takker Suarez.

For direkte etter Palace-episoden mottok Nunez en støtte-sms fra 35-åringen.

-Det var en god ting, fordi ikke mange ville ha brydd seg med å ta opp telefonen og sende en melding. Denne gesten var virkelig viktig for meg, begynner Nunez til ESPN.

LES OGSÅ: Liverpool-mål signerer med agent i England

-Luis er et referansepunkt. Jeg er ny, ung og han vet alt om dette fordi han har spilt i Premier League med Liverpool, fortsetter Liverpool-spilleren.

Så hva var rådet til Suarez?

-Luis fortalte meg at dette (provokasjonen) vil skje i hver eneste kamp i Premier League, det vil komme og finne meg, og at jeg må gjøre meg sterk og ikke gjenta min screw-up. Han sa: «Hør på en idiot som meg». Jeg satte virkelig stor pris på denne meldingen og omtanken han viste meg, avslutter Nunez.

Som har levert fire scoringer på de siste fem kampene. På vegne av Liverpool-supporterne sender vi en takk til Luis Suarez.