Fordelingen av TV inntekter i forbindelse med Champions League er skrudd sammen på en slik måte deler av inntektene er linket opp til hvert enkelt land og hvilken plassering lagene har i sin hjemlige liga. – Skulle f eks Bodø/Glimt ha gått videre til 16.delsfinalen ville de ikke måttet dele med andre norske lang, men en stor fotballnasjon som Spania har som regel flere lag i sluttspillet.

I år er det annerledes, Real Madrid er det eneste laget i Spania som har er blant de 16 siste noe som gjør at de slipper å dele med andre spanske lag.

Les: Har gjort forarbeidet – nå venter signering av fransk midtstopper

Tittelforsvarer Real Madrid er en ensom svale når det kommer til Champions League-deltakelse på nyåret. – Etter å ha vært altdominerende i mange år, klarte verken La Liga-klubbene Barcelona, ​​​​Atletico Madrid eller Sevilla å gå videre fra gruppespillet.

Det faktum skaper et ekstra pengedryss for kongens klubb. UEDAs TV penger som skulle vært delt mellom de spanske klubben går nå utelukkende til Real Madrid.

Det kan fort bli 90 millioner kroner ekstra og skulle de gå helt til finalen igjen snakker vi om nærmere 130 millioner kroner ekstra!

LES: Hazard på vei tilbake til Premier League