Peker ikke mot Camp Nou. (foto: arsenal, twitter)

Sommeren 2023 er det store frislippet av profiler på free agents-markedet. Arsenal har funnet sin midtstopper i Bundesliga, fra januar er det åpent for å forhandle med spillere på utløpende kontrakter.

Londonklubben ga forrige uke Gabriel forlengelse, ifølge The Athletic er Evan Ndicka blinket ut som midtstopperen som skal pushe og konkurrere med brasilianeren.

LES: Hazard på vei tilbake til Premier League

Mikel Arteta bygger et lag som skal konkurrere i Premier League og ute i Europa (var vondt mot PSV på torsdag) og er på hvileløs jakt etter å styrke troppen. Ifølge The Athletic har Arsenal gjort alle forberedelsene som skal sette klubben i posisjon til å signere Eintracht Frankfurt-spilleren. 

Ndicka ble hentet til Eintracht i 2018 fra Auxerre og spilte seg raskt inn på førstelaget – og i startelleveren. I første sesong fikk han Rookie of the Month prisen og ble nominert som beste U23-spiller i Bundesliga. 

Nå står 23-åringen på 1,92 med solide 157 kamper i Eintracht-drakta (10 scoringer, 10 assits). Arsenal får konkurranse fra klubber rundt i de største ligaene, men har vist de er en attraktiv klubb for unge spillere – og en tittelkandidat. Muligheten kan komme allerede i januar.