Vet midtbaneproblemet må løses. (foto: liverpool, twitter)

Har 10 mål og 4 assist denne sesongen

PSVs midtbanespiller Xavi Simons har blitt linket bort fra klubben, og Premier League-gigantene Arsenal og Liverpool har blitt tippet som potensielle destinasjoner.

Ifølge en rapport fra Fichajes ser Arsenal og Liverpool på å forbedre midtbanealternativene sine, og de har identifisert den 19 år gamle nederlenderen som et potensiell kandidat.

SISTE: Hazard på vei tilbake til Premier League

Det er ingen hemmelighet at Liverpool trenger å hente inn midtbaneforsterkninger snart. Jordan Henderson og James Milner har nådd toppen. Naby Keita, Thiago Alcântara og Alex Oxlade-Chamberlain har hatt vedvarende skadeproblemer siden de kom til klubben.

Å hente inn kvalitet på midtbanen må være toppprioritet for klubben denne sommeren.

Jurgen Klopp skal være fan av spilleren og hans tekniske evner.

Arsenal ute etter å legge til dybde i stallen, og det vil være interessant å se hvordan de passer Simons inn i startoppstillingen hvis de går for han.

SISTE: Liverpool og Real Madrid sikler på Premier League-komet

19-åringen har vært en nøkkelspiller for PSV denne sesongen, og han har 10 mål og fire målgivende pasninger i alle turneringer.

Arsenal har allerede spillere som Martin Odegaard og Emile Smith Rowe som opererer i samme rolle, og Mikel Arteta kan neppe tilby Simons fast plass hos London-klubben.

Derfor kan en overgang til Liverpool gi mer mening for unggutten, som også har spilt ungdomsfotball i PSG. Den franske storklubben har også tilbakekjøpsklausul for Simons.