Som liten gutt, bare 12 år, var Xavi Simons allerede en superstjerne med to millioner følgene på Instagram og Chelsea bankende på døra med tilbud om en kontrakt på 10 år og skyhøy betaling. – Men han ble værende både på grunn av nytt innført lov om alder for britiske klubber og fordi hans store helt Lionel Messi var opptatt av hans fremgang. var han allerede ble han egentlig bare fordi han var på Barcelona sitt ungdomsakademi La Masia.

Jeg har sett flere steder folk skrive Xavi Simons fulgte etter Lionel Messi til Paris Saint-Germain, men 19 åringen dro to år før den argentinske superstjernen (sommeren 2019). – Tanken var at ting skulle ta av i Paris, men det finnes trolig ingen klubber med flere superstjerner så det ble langt mellom minuttene og i sommer fikk han nok av benkeslitingen.

Les på Popidol: Iron Maiden kommer til Norge med «The Future Past»

Ting har fått utrolig fort siden Xavi Simons forlot Paris Saint-Germain i sommer for å få mer spilletid hjemme i Nederland.- Det var et godt valg for denne sesongen har det tatt fullstendig av med 10 mål og 4 assist.

I går vant PSV 2 – 0 over Arsenal i Europa Ligaen, og selv om Simons ikke scoret noen av målene var han banens klart beste spiller. – Han var involvert i absolutt alt til han ble byttet ut i det 80. minutt.

PSVs midtbanespiller Xavi Simons har blitt linket bort fra klubben, og Premier League-gigantene Arsenal og Liverpool har blitt tippet som potensielle destinasjoner.

Ifølge en rapport fra Fichajes ser Arsenal og Liverpool på å forbedre midtbanealternativene sine, og de har identifisert den 19 år gamle nederlenderen som et potensiell kandidat. – Denne interessen kom allerede før gårsdagens kamp, etter kampen melder Sky Sports at Arsenal ikke er interessert i å vente helt til neste sommer, men er klare til å ta frem det sjekkheftet allerede nå.

SISTE: Hazard på vei tilbake til Premier League

Det er ingen hemmelighet at Liverpool trenger å hente inn midtbaneforsterkninger snart. Jordan Henderson og James Milner har nådd toppen. Naby Keita, Thiago Alcântara og Alex Oxlade-Chamberlain har hatt vedvarende skadeproblemer siden de kom til klubben. – Det er sannsynlig Arsenal får konkurranse.

Å hente inn kvalitet på midtbanen må være toppprioritet for klubben denne sommeren.

Jurgen Klopp skal være fan av spilleren og hans tekniske evner.

Arsenal ute etter å legge til dybde i stallen, og det vil være interessant å se hvordan de passer Simons inn i startoppstillingen hvis de går for han.

SISTE: Liverpool og Real Madrid sikler på Premier League-komet

Arsenal har allerede spillere som Martin Odegaard og Emile Smith Rowe som opererer i samme rolle, og Mikel Arteta kan neppe tilby Simons fast plass hos London-klubben.

Derfor kan en overgang til Liverpool gi mer mening for unggutten, som også har spilt ungdomsfotball i PSG. Den franske storklubben har også tilbakekjøpsklausul for Simons.