Raul. (foto: real, twitter)

Raul. Navnet bringer et fyrverkeri av minner fra fotballbanen. Han jobbet seg gjennom akademiet hos Real Madrid og kjempet seg til en plass på førstelaget i 1994, hvor han ikke ga seg før etter 741 kamper og 323 scoringer i den hvite drakta. Siden 2018 har klubbikonet jobbet seg oppover systemet, denne gangen som trener.

Real-trener for ungdomslagene, så B-laget Castilla. Tilbudet kom fra Bundesliga om å ta et steg i trenerkarrieren, men Raul valgte å bli i Madrid. Han jobber systematisk mot den største jobben av alle.

LES: Arsenal tar frem det store sjekkheftet for unggutten som løp rundt dem i sirkler

Ifølge Marca takket Raul nei til jobben som trener for Schalke 04 da Frank Kramer fikk sparken etter 134 dager på jobb. Det spanske mediet hevder Raul ikke vil forlate Real Madrid, der kontrakten med Castilla går ut til sommeren. Den store planen er å bli hovedtrener for Real Madrids førstelag en gang i fremtiden.

Schalke 04 testet seg hos Raul, som spilte for klubben 2010-12, men klokelig (vil vi si) takket spanjolen nei. Seks ulike hovedtrenere siden 2020 forteller uansett ikke om et egnet springbrett for Raul mot drømmejobben på San Bernabeu.

LES OGSÅ: Nyland får oppdraget med å stanse Xabi Alonso