Cristiano Ronaldo

Liverpool legende Robbie Fowler er helt klar på hva Manchester United stjerne Cristiano Ronaldo burde gjøre, noe han åpnet forteller i et intervju med The Mirror: «Det beste for alle parter er om han drar»

Cristiano Ronaldo har uttrykt sin misnøye over mangelen på spilletid i Manchester United den siste tiden. – Dette kom etter en sommer hvor han forsøkte nesten alt for å komme seg unna Old Trafford. Det kulminerte da han nektet å bli byttet ut i den siste hjemmekampen i Premier League mot Tottenham og gikk av rett før slutt.

Manager Erik ten Hag svarte med å suspendere portugiseren som ikke var med i kamptroppen mot Chelsea. Men så gikk suspensjonen over og den portugisiske stjernen er inne i varmen igjen. Ronaldo kom inn fra start i Europa League kampen mot Sheriff på torsdag og kvitterte med 3 – 0 målet.

Les: Der kom støtteerklæringen Donny van de Beek har ventet på i over to år

Det betyr ikke at fremtiden er sikker. En som står ved Ronaldos side, og som kan kjenne seg igjen i situasjonen, er Liverpool-legenden Robbie Fowler, som kommer med klare råd til 37-åringen i et intervju med The Mirror. «Jeg har vært med på det selv. Uten å være egoistisk trodde jeg at jeg var den beste spissen, men av en eller annen grunn velger managere et lag uten deg» sier han.

Fowler fortsetter:

– Det er helt klart at Ronaldo ikke passer inn, så det beste for alle parter er om han drar. Han er en fantastisk spiller, men hvis han vil spille nærmere 90 minutter, må han gå.

Les: Real-ikon takket nei til Bundesliga – sikter seg inn mot den største trenerjobben