Solskjær. (foto: united, twitter)

Forrige gang Premier League-trofeet ble busset gjennom gatene i den røde delen av Manchester var i 2013. Jose Mourinho ledet de røde til en andreplass, Ole Gunnar Solskjær det samme. Så kom oppsigelsen av Ole, der den selverklærte redningsmannen Ralf Rangnick ledet United så vidt til en Europaliga-billett. Dette åpnet opp for Erik ten Hag, som startet horribelt svakt, men har siden klatret oppover tabellen.

Pep Guardiola ydmyket den ferske United-manageren med 6-3 seier (hattrick av en norsk og engelsk 22-åring) i begynnelsen av oktober. Med Solskjær ved roret, hadde Manchester City og Guardiola større problemer mot United. Nå har ten Hag bare fått testet seg én gang mot de lyseblå, men Solskjær forsvant fra Old Trafford som en av managerne i Premier League som hadde det beste grepet på Guardiola (4 seire, 1 uavgjort, 4 tap).

LES: Robbie Fowler kommer med et krystallklart råd til Cristiano Ronaldo

Likevel, denne uken kommer City-manageren med uttalelsen om at først nå under Ten Hag, er United på rett spor.

-Jeg har følelsen av at United kommer tilbake, endelig kommer United tilbake, begynner Guardiola på fredagens pressekonferanse.

Endelig kommer United tilbake.

LES OGSÅ: Football-Insider: Manchester United har peilet seg inn på en energibombe av en midtbanespiller

-Jeg så det på torsdag (mot FC Sheriff) og mot Chelsea i den første omgangen. Jeg liker hva jeg ser hos United akkurat nå, sier manageren som gruste Ten Hag med 6-3 seier på Etihad for noen uker siden.

Sorry, Solskjær.