Xabi Alonso, bossen for de gode tidene hos Bayer Leverkusen. (foto: Leverkusen, x)

Ikke mange ukene etter at Jürgen Klopp fortalte verden han trekker seg som Liverpool-trener etter sesongen, gikk tyskeren nesten tom for superlativer da han skulle beskrive Xabi Alonsos prestasjoner som Bayer Leverkusen-trener. Med andre ord: Klopp løftet Alonso frem som den naturlige erstatteren. I Bundesliga er ingenting over, selv om Leverkusen har en åtte poengs ledelse på Bayern München. På onsdag bekreftet Bayern Thomas Tuchel er ferdig etter sesongen, nå settes det i gang et helt crazy spill i kulissene.

Xabi Alonso er blinket ut som en av toppkandidatene til å ta over jobben etter Tuchel, Liverpool har vært på Xabi Alonsos representanter i flere uker allerede. Dette betyr at bundesliga-giganten må handle nå, midt i en tittelkamp mellom Alonso og Bayern i Bundesliga.

LES: Selv Manchester Evening News tror Marcus Rashford forlater Old Trafford

Ifølge tyske Sky Sports har Bayern München tatt kontakt med Xabi Alonso om jobben som Bayern-trener. Selv om det tyske mediet melder Alonso skal holde fullt fokus på jobben for Leverkusen mot en historisk bundesligatittel, blir dette en helt absurd scene der andreplass og regjerende mester de siste 11 sesongene har kontaktet ligalederens trener for å tilby ham jobb.

Bayern er ikke ukjent med å nappe til seg de beste spillere og trenere fra rivalene, Julian Nagelsmann kom fra rivalen RB Leizpig. Det var likevel en helt annen situasjon, der RB Leipzig ikke lå an til å rappe bundesligatittelen foran Bayern.

F7: Real Madrid-treneren kan få seg en stor negativ overraskelse ved neste supersignering

Gloves are off.

Alt du trenger å vite: Bayern München – RB Leipzig