Marcus Rashford (foto: Manchester United, x)

Kylian Mbappé er «endelig» på vei ut porten hos PSG. Ligue 1-klubben sitter ikke igjen med en eneste euro for overgangen til Real Madrid, men frigjører opp mot to milliarder kroner i lønnsutgifter som har gått til den franske 25-åringen. Den siste måneden har igjen Marcus Rashford vært linket til en exit Old Trafford og signering med PSG, lokalavisa Manchester Evening News er nå ikke lenger så sikker på at det ikke skjer i sommer.

Forrige sesong hamret en ustoppelig Marcus Rashford inn 30 scoringer for Manchester United. I sommer belønnet klubben han har spilt for siden han var syv, med å gi spilleren lønnsøkning til rundt 370 000 pund i uka. Dette var selvfølgelig ikke en ren belønning, men også for sikre seg toppscoreren for de kommende sesongene. Marcus Rashford nådde sikkert et av målene sine som klubbens best betalte, men feiler i å hjelpe Man United og Ten Hag i å nå klubbens mål denne sesongen.

LES: Bekreftet: Tre av verdens største klubber skifter trenere – samtidig!

På onsdag har Manchester Evening News tatt opp temaet Rashford:

«Rashford er utdannet akademiker og den mest profilerte suksesshistorien hos United det siste tiåret. Han ble født i Wythenshawe og støttet klubben i oppveksten. Naturligvis har han blitt Uniteds ansikt, men formen har falt denne sesongen og det har vært disiplinære problemer som har satt tålmodigheten til Erik ten Hag på prøve.»

ENGELSKE KLUBBER: Skal friste Graham Potter tilbake til Premier League

Lokalavisa fortsetter:

«Det ser ikke bra ut med tilbakegang etter å ha signert en ny avtale, men i Rashfords tilfelle burde det ikke være en overraskelse siden han har kjempet for kontinuitet gjennom hele karrieren. Dessverre er et plutselig tap av form ikke noe nytt, og det er grunnen til at han ikke har klart å bygge bro over gapet til å være et talent i verdensklasse.»

F7: Real Madrid-treneren kan få seg en stor negativ overraskelse ved neste supersignering


«Rashford er et offer for suksessen hans fordi standardene han har holdt seg til er høyere enn de fleste i troppen, men det er frustrerende å se en spiller som er i stand til briljant å produsere middelmådige prestasjoner. Salgsverdien hans er høy, og exiten hans ville gi enorm lettelse for økonomiske Fair Play-restriksjoner, noe som er en annen grunn til at hans avgang kan vurderes. Avhengig av hvordan han presterer fra nå til slutten av sesongen, kan også han selv vurdere å flytte», skriver Manchester Evening News.

Det du trenger å vite om: Manchester United – Fulham

Før lokalavisa avslutter med å sikre seg for alle utfall: «Ikke desto mindre er oddsen at Rashford sannsynligvis vil bli på Old Trafford og strebe mot å komme tilbake neste sesong. United er hans hjem, selv om du noen ganger blir tvunget til å forlate redet.»