Kjetil Rekdal

Det begynner å bli lenge siden gutten med de gule skoene Kjetil Rekdal scorte mål i VM og ble en folkehelt. – Det begynner også å bli lenge siden han ledet Vålerenga til Eliteseriegull.

Nå er Kjetil rekdal ferdig som hovedtrener for Omonoia FC og det etter bare seks uker. – Dårlig timing egentlig for nå kommer sommerværet på ferieøya Kypros.

Les: Bekreftet: Tre av verdens største klubber skifter trenere – samtidig!

10 januar skrev Kjetil Rekdal og assistent Geir Frigård under en kontrakt med AS Omino på 18 måneder med mulighet for et ytterligere år. – De ble ni kamper på seks uker og egentlig et godt resultalt, to tap, to uavgjort og fem seire.

Det er ikke akkurat en melding stappfull av følelser som Omonoia FC klarer å hoste opp: «Vi informerer om at vårt samarbeid med Kjedil Rekdal er avsluttet. Vi takker herr Rekdal og ønsker ham lykke til i hans fremtidige karriere».


Vi i sporten.com ønsker selvfølgelig også Mr.Rekdal lykke til videre.

De ble ansatt av sportsdirektøren Jesper Jansson. Han fikk sparken i Omonia Nicosia rett etterpå.

Seks trenere på to år!

Rekdal og Geir Frigård har tidligere trent også HamKam og Rosenborg sammen. Rett etter den norske trenerduoen fikk sparken ansatte Omonoia FC Mr. Yannis Anastasiou i stillingen som Strategic Football Planning Consultant. – Litt ironisk med en som skal jobbe med strategi for en klubb som skifter trenere like ofte som de med litt slapp hygiene bytter undertøy.

Les: Følger mer enn gjerne med Xabi Alonso til Liverpool

Rekdal har også en trenerfortid i Vålerenga, Aalesund, Start og HamKam. I utlandet har han tidligere ledet belgiske Lierse og tyske Kaiserslautern.

Som spiller var han i Molde, Borussia Mönchengladbach, Lierse, Rennes, Hertha Berlin og Vålerenga.

Les på F7: Real Madrids dyreste nektet plent å røre joggeskoene i ferien