Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo har et anstrengt forhold...Det bedret seg ikke med Ronaldos intervju med Piers Morgan. Twitter/@TimelineCR7

Kampen mellom Aston Villa og Manchester United, spesielt de første 60 minuttene var et merkelig skue. Superstjerne Cristiano Ronaldo var kaptein og spilte fra start. – Han fikk innlegg etter innlegg som vi på godt norsk kaller en løpepasning.

Aston Villa som ikke har hentet hjem en seier på Villa Park i dette årtusenet mot Manchester United vant til slutt 3 – 1. Vi synes de taktiske valgene til manager Erik ten Hag, på spørsmål om de tidlige innleggene til Ronaldo var han enig det var dumt. – Følger i fikk et ekte Forrest Gump «Stupid is as stupid does» øyeblikk etter kampen.

Les: Blomstret opp da Lewandowski forsvant til Barcelona, nå banker Manchester United på døra
Erik ten Hag var ikke fornøyd med Manchester United-spillernes tidlige innlegg til Cristiano Ronaldo. «Det hjalp ham ikke».

Cristiano Ronaldo hadde sjansen fra start, men portugiseren fikk ikke ballen i mål. Spillerne forsøkte seg med flere innlegg. Etter kampen ble Erik ten Hag spurt om det var en bevisst taktikk å sende tidlige pasninger mot Ronaldo.

«Nei, jeg synes det var dumt å gjøre det».

«Innleveringene våre var for tidlige og for kraftige. Da hjelper vi ham ikke. Vi må legge ut til rett tid.»

«Jeg synes at vi også i andre omgang var for kjappe med innleggene. Det rette øyeblikket var fra Christian Eriksen i første omgang, da han fant det rette øyeblikket til å sende ballen inn for Cristiano ved bortre stolpe. Det var det rette øyeblikket», sier han ifølge Sky Sports.

Les: Gary Neville: -Han er typen manager som ikke vil dra før han vinner et trofé