Gary Neville på kamp!

Til tross for bare én seier på de fire siste kampene, gir Gary Neville ros til Antonio Conte på Sky Sports. Tottenham klarte ikke, selv etter et ekstremt press i andre omgang å hente hjem seier mot Liverpool i kveld. Mohammed Salah satte inn to mål i første omgang for Liverpool og Harry Kane Tottenhams eneste mål i andre omgang.

Juventus som er i større trøbbel enn Tottenham som fortsatt holder på fjerdeplassen i Premier League jobber intenst med å finne en måte de kan, uten å måtte ut med hundretalls millioner i sluttpakker og utkjøp, hente Antonio Conte tilbake.

Les: Styret samlet til krisemøte etter stortap mot Newcastle

Målscorer og kaptein Harry Kane har en tøff dag på jobb!

Gary Neville velger å skryte av Conte på dagens Sky Sports sending: «Conte vil bringe suksess til Tottenham»

Les: Jakta på Wilfried Zaha har startet for alvor

Stemmingen var langt bedre i Liverpool leiren!

Antonio Conte kommer imidlertid ingen steder, hvis du spør Gary Neville:

– Han er et fantastisk tilskudd, en stor ressurs for Premier League. Han er den eneste som har forlatt Chelsea på sine egne premisser. Han er smart, intelligent, Daniel Levy må holde ham glad, sier han og fortsetter:

– Denne klubben, denne arenaen, med disse pengene i denne ligaen, hvor ellers kunne Conte fått dette i Europa? Conte og Spurs trenger hverandre. Levy trenger Champions League-fotball og Conte trenger en stor klubb for å gi ham eksponeringen og suksessen han ønsker. I dette øyeblikk er de perfekte for hverandre.

Det er ingen tvil om at italieneren vil lede Spurs til suksess, ifølge Neville:

– Jeg tror Antonio Conte vil vinne Tottenham en tittel. Han er typen manager som ikke vil forlate før han vinner et trofé. Conte vil bringe suksess til Tottenham.

Les på Helsesjefen: Selv en 2-minutters spasertur etter å ha spist kan bidra til å forbedre blodsukkernivået