Ralph Hasenhuttl

Nå er snart Premier League tømt for managere med fornavn Ralph (Ralf). – Det siste tiden har det ikke akkurat svingt av Southampton. Laget har mer og mer sett ut som en leke som snart er tomt for batteri.

Ralph Hasenhüttl har en lang og til tider svært god tid som manager for «The Saints», det sier en del når han har «overlevd» nesten fire år. Men nå er det trolig slutt, tidligere i dag tapte Southampton 1 – 4 mot Newcastle på St. Mary’s Stadium. Mesteparten av styret som allerede var tilstede på stadion og så kampen gikk umiddelbart inn på styrerommet til krisemøte.

The Athletic melder at de bare timer etter kampslutt vedtok å sparke Ralph Hasenhüttl og at det skal times inn imot VM pausen. – Siste kamp før Boxing Day 26 desember blir på lørdag på Anfield mot Liverpool. Folk avisen har snakket med er uenige i om sparkingen skjer før eller etter den kampen.

Les: Jakta på Wilfried Zaha har startet for alvor

Alle er skuffet!

Ingen overraskelse at det skjer, Southampton som i det minste skal befinne seg på øverste halvdel på Premier League tabellen ligger nå under nedrykksstreken med bare 12.poeng på 14.kamper.

Etter kampen ble Ralph Hasenhüttl spurt om han var redd for å få sparken.

«Jeg har tatt mange avgjørelser siden jeg har vært her, men jeg trenger ikke å ta det her»

Les: Chelsea fikk avist bud på £45M i sommer – nå er Tottenham favoritter!

Les på Helsesjefen: Selv en 2-minutters spasertur etter å ha spist kan bidra til å forbedre blodsukkernivået