Wilfried Zaha

Evening Standard skriver at Wilfired Zaha som er på utgående kontrakt med Crystal Palace skal tenke igjennom fremtiden i VM pausen. – Naturlig nok ønsker klubben å forlenge med 29 åringen som har spilt neste hele livet for klubben og fortsetter å levere, senest i dag scoret han Crystal Palace sitt første mål i 1 – 2 seieren mot West Ham.

Som vanlig er klubber på ballen og spesielt de to Bosman-fiskerne Barcelona og Juventus. – De er ikke alene og kan vippes av pinnen av både Chelsea og Arsenal som skal være villige til å betale for en overgang allerede i vinter.

Wilfried Zaha tjener 130 000 pund i uka, en sum som trolig økes kraftig ved en overgang uavhengig av hvilken frier som eventuelt får napp.

Les: Opplevde til gangs hvor tøft det er å møte Unai Emery

Barcelona og Juventus har som vane å annonsere sine ønsker i forkant av kontraktsutløp og friste med at deler av det som spares legges på topp på lønna.

Totalt har Wilfried Zaha blitt notert for 89 mål og 74 målgivende på 442 kamper i Crystal Palace-trøya siden han kom fra Manchester United i 2014. Merittlisten inkluderer også fem mål på 28 landskamper for Elfenbenskysten.

Les: Chelsea fikk avist bud på £45M i sommer – nå er Tottenham favoritter!