Vet midtbaneproblemet må løses. (foto: liverpool, twitter)

Klopp har hatt stor suksess med kjøpet av Luiz Dias, og Darwin Nunez ser også ut til å finne seg til rette på Anfield. Nå ser tyskeren og hans speidere mot Sør-Amerika igjen.

Liverpool skal være meget interessert i Deportivo Guadalajara-vingen Alexis Vega.

I følge Give Me Sport har den 24 år gamle meksikanske landslagsspilleren tiltrukket seg interesse fra Merseyside-gigantene med sine prestasjoner den siste tiden.

SISTE: To gigantoppgjør i Champions League

24-åringen blir overvåket av Chelsea og Real Madrid også.

Vega er naturlig nok en venstrekant, men han kan fungere som midtspiss og høyrekant også. Hans allsidighet vil være en bonus for Klopp hvis de klarer å signere ham.

Søramerikansk suksess! (foto: liverpool, twitter)

Meksikaneren har kontrakt med Guadalajara til sommeren 2024, og han kan være tilgjengelig for en overkommelig pris på slutten av denne sesongen. Han har bare ett år igjen av avtalen til sommeren.

LES OGSÅ: Tottenham har VM-spiss på blokka for januarvinduet

Klopp trenger mer dybde på kantene og Vega kan være et nyttig spiller. Foreløpig er Luis Diaz den eneste venstrekanten i Liverpool. De røde har måttet bruke Diogo Jota og Fabio Carvalho i colombianerens fravær. Klopp har også endret på formasjonen på grunn av mangel på vinger. En endring som får noe av skylden for Liverpools vanskelige sesong så langt.

24-åringen har tre mål og fire målgivende pasninger denne sesongen