Radarpar Jonathan David og Jonathan Ikone

Antonio Conte og Tottenham er klare for å forsterke troppen i januar og har blitt linket til spillere i alle lagdeler den siste tiden. Tottenham er angivelig en av klubbene som vurderer å legge inn bud på Lille-spissen Jonathan David.

22-åringen er også på radaren til Everton, Arsenal og Manchester United ifølge Give Me Sport.

David har vært en nøkkelspiller for Lille siden han kom til klubben, og han har 9 mål og tre målgivende pasninger denne sesongen. Den kanadiske landslagsspilleren er en av de mest talentfulle unge spillerne i Ligue 1, og det er neppe noen overraskelse at Premier League-klubbene sirkler rundt ham.

LES OGSÅ: VM-aktuell Premier League-spiss etterforskes av FA

Det gjenstår å se om Tottenham er forberedt på å følge opp interessen deres for spilleren med et konkret tilbud de neste månedene.

Antonio Conte har allerede Son Heung-Min, Richarlison og Harry Kane til disposisjon, så David kan være litt bekymret for spilletiden i London-kliubben.

Spurs trenger også forsterkninger i forsvar og på midtbanen, og Daniel Levy er ventet å fokusere på disse områdene først. Å signere en kvalitetspartner for Romero, bringe inn en oppgradering på Emerson Royal og legge til en kreativ midtbanespiller sies å være deres toppprioritet.

LES: Chelsea fikk avist bud på £45M i sommer – nå er Tottenham favoritter!

Når det er sagt, er David et fantastisk talent med en stor fremtid foran seg. Han kan være en langsiktig kvalitetssignering for alle de fire klubbene som er nevnt over.

Spilleren er angivelig verdsatt til £40 millioner, men den prisen kan skyte i været hvis han klarer å imponere i VM med Canada senere denne måneden.