(c) Bilde: ATP: Casper Ruud

Vi har alltid vært misunnelig på svenskene som har en rekke store tennisspillere, som Björn Borg, Mats Wilander og Stefan Edberg. Listen for svenskene er lang, mens den for oss er meget kort. 

Først håpet vi han blonde karen med kokainproblemer skulle klatre opp på tennishimmelen og så noen år senere håpet vi på Christian Ruud, men ingen av de har sitt eget undertøymerke(for å si det sånn).

Årene gikk og vi fikk høre at Christian Ruud hadde fått en sønn med gode tennis-gener. Igjen har vi startet med sokker med striper på og benker oss ned foran tv skjermen for å følge med. -Casper Ruud klatrer på ATP rankingen og nærmer seg de beste 100 i verden og da blir det spill i de store turneringene og tv sendte kamper. (Vi gleder oss)

Tidligere i dag har Casper Ruud spilt seg frem til nok en ATP Challenger finale i Braga etter å ha slått, nei knust, australske Alex de Minaur i to strake sett. siffrene 6-3. 6- 2 sier det meste.

 

 

Alex de Minaur som også er 19 år er ranket som 109 i verden mot Ruuds 174.-plass.

Vi vil dog råde Casper Ruud til å endre sitt slagord på Twitter, nesten alt er bedre enn: «19 and chasing a young dream!!»