Gjensidig interesse i Wales. (foto: swansea)

Managerjobber sitter som regel veldig løst når en klubb rykker ned, men det er selvfølgelig unntak. Carlos Carvalhal som var ansvarlig for Swansea da det endelige dødsstøtet kom forrige helg kan være en av de som blir.

Klubben var i «elendig» forfatning da han overtok etter Paul Clement i romjulen og han fikk et umiddelbart oppsving, som han ikke har klart å holde helt inn. Tap i de siste fire kampene i Premier League viste en klubb som prøvde, men ikke fikk det til.

Swansea spiller sin siste kamp for sesongen på søndag ettermiddag, da møter de Stoke som også rykker ned. Carlos vil ikke diskutere sin fremtid i klubben før etter den kampen. Han har i utgangspunktet bare kontrakt til sommeren uansett, det spørs om den blir forlenget når han skal møte ledelsen i klubben raskt etter søndagens kamp.

Les: Ønsker at Stoke City skal finne tilbake til seg selv

«Jeg har blitt enig med presidenten om at vi snakker om fremtiden etter sesongen. Mange utenfor klubben snakker om min fremtid, men enten søndag eller mandag bestemmer vi om jeg fortsetter i klubben eller ikke.

«Jeg har snakket med ledelsen så sent som i dag, men jobbsituasjonen min var ikke et av temaene. Vi skal spille den siste kampen, og deretter bestemmer vi hva som er best for Swansea, og for meg sier Carlos Carvalhal til klubbens hjemmeside.