Selv Müller-pisken hjalp ikke denne vinterkvelden. (foto: bayern, twitter)

Alt vokser ikke inn i himmelen. Forrige sesong var ekstraordinær for Bayern München. Hansi Flick ryddet opp etter Nico Kovac med tysk grundighet og effektivitet og gikk ut av sin første sesong med de største trofeene. På onsdag forsvant muligheten til å kopiere den ekstreme bragden.

Bundesliga 2-klubben Holstein Kiels sto i veien i andre runde av DFB-Pokal. Da kampen var over, løp forvirrede Kiel-spillere rundt og kunne knapt fatte hva de hadde fått til. Langs sidelinjen hos Bayern sto også en forvirret Hansi Flick og kunne knapt fatte hva de ikke hadde fått til.

Les: Aalesund-spiller ettertraktet i det store utland

Kiel sendte nemlig Bayern ut av cupen etter straffesparkkonkurranse.

Vi lar Bayern-manageren beskrive stemingen i leiren.

-Det er selvfølgelig et sjokk. Vi er meget skuffet, for vi ville forsvare The Treble. Når man regner sammen alt, handlet det om detaljer, og de viste en stor geist, begynner Flick til klubbens hjemmeside.

Les på Engelske klubber: United vil hente landslagsspiller hjem

Som også viser at han er rett mann for å lede en klubb som møter en uoverkommelig dump i veien mot trofeene.

-Til lykke til Kiel, de gjorde det til en virkelig pokalfight og var fullkommen dedikerte. Vi må legge det her bak oss og gjør det bedre, avslutter Flick.

Ingen grunn til å avskrive verdens beste klubb når det virkelige alvoret starter i Champions League i februar. Men surt var det.

Les: PSG har endelig manageren som kan lede barnehagen til Champions League-triumf