Håpet i det lengste han kunne følge Forest hele veien. (foto: forrest, twitter)

Etter 1-0 seieren mot Huddersfield og seier i playoff-finalen, var stemingen elektrisk hos Forest spillerne. 23 år siden spill i øverste divisjon gjorde opprykket historisk. Philip Zinckernagel hadde ingen planer om å gi seg med utleieoppholdet og returnere til Championship for andre gang på to sesonger.

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren var med Watford til opprykk, ble sendt på utleie til skogvokterne i Nottingham før sesongen, og mens han feiret opprykket med Forest, passerte moderklubben Watford i heisen på vei ned til Championship.

LES: Der endte diskusjonen om Ronaldos prestasjoner i United-drakta

Etter suksessen i den røde drakta var det tydelig at 27-åringen ikke ønsket å fortsette de neste fire årene av kontrakten hos Watford, men være med på reisen til Forest.

Det gikk sterke rykter om at den rykende ferske Premier League-klubben jobbet med å sikre seg dansken på permanent overgang, men på fredag kom bekreftelsen på det motsattte.

-Våre fem innleide spillere Keinan Davis, Philip Zinckernagel, Max Lowe, Djed Spence og James Garner har dratt tilbake til klubbene deres etter utløpt leiekontrakt, skrives det på klubbens hjemmside.

Zinckernagel var på banen i 42 Championship-kamper med 6 scoringer og 7 assists, dermed en solid bidragsyter til opprykket. Det holdt likevel ikke for 27-åringen som nå returnerer til Watford og Championship-spill. Forest ba Zinckernagel pakke kofferten, men dessverre ikke for å ta med hele flyttelasset til ny fast bopel i Nottingham.

LES: Fotballikonet Andrea Pirlo endelig tilbake!

Surt, but that’ s football.