Jon Dahl klar for større oppgaver. (foto: malmø, twitter)

Thomas Frank har virkelig vært en god ambassadør for danskene. Engelsk media og Brentford-suppporterne digger den temperamentsfulle, men også lune manageren. De sportslige resultatene med opprykk og etablering i Premier League med fotballmyggen Brentford er imponerende. Nå åpner døra seg for Jon Dahl Tomasson.

Det er danske Ekstrabladet som er overbevist om at Dahl har rykket opp som favoritt til trenerjobben hos Blackburn. I løpet av de to årene han ledet Malmö FF vant han to serietitler og sikret Champions League-billett. For et halvt år siden valgte han å gi seg i Malmö.

LES: Bekreftet: Nottingham Forest har bedt Zinckernagel pakke kofferten

Den tidligere danske landslagsspilleren har fått en flying start med suksessen i Sverige, ifølge Ekstrabladet er 45-åringen nå i samtaler med Blackburn om en treårskontrakt. Championship-klubben endte på en 8 plass, seks poeng opp til playoff-plassen for opprykk til Premier League.

Thomas Frank gjorde det for Brentford, Blackburn kan velge Jon Dahl for å drysse litt dansk tryllestøv nok til en retur til Premier League. Forrige gang var 2011/12-sesongen, vi husker selvfølgelig også at det ikke var lenger tilbake enn til 1995 at Blackburn Rovers gikk hele veien til Premier League-tittelen.

LES: Der endte diskusjonen om Ronaldos prestasjoner i United-drakta