Har effektivt stengt en haug med dører. (foto: united, twitter)

Når du allerede har legendestatus på Old Trafford før drar på deg United-drakta for 2021/22-sesongen, har fem Ballon D’Or trofeer i skapet og krever nesten 6 millioner i ukelønn, da er forventningen enorme til hvert eneste spark på ballen. Derfor var det ikke overraskende at Ronaldo har fått pepper gjennom store deler av sesongen i takt med Man Utds manglende sportslige suksess.

Da Edinson Cavani overrakte CR7 nr. 7-drakta og trakk seg tilbake med 21 og en sesong preget av skader og manglende spilletid, startet chapter two for Ronaldo på Old Trafford.

LES: Tottenham vil ha Rashford

Det var neppe en stor fordel for Solskjær å planlegge og drille troppen frem mot sesongstart, for så å få beskjed at Oh, bye the way, Cristiano Ronaldo will pop in for a couple seasons. Overraskelsen må ha vært like stor hos Solskjær som hos Juve-manager Max Allegri som var overbevist han hadde planlagt sesongen med Serie As toppscorer i troppen.

Hvordan det hadde gått for Solskjær uten en Ronaldo å måtte legge om spillet til, det får vi aldri vite, men at 37-åringen har vært en sinke og skuffelse på banen, den diskusjonen får seg en kjepp inn i eikene. For på fredag hadde PFA, spillerens forening i Premier League, blitt enige om hvilke 11 spillere som har vært best i de ulike posisjonene 2021/22.

LES: Ed Sheeran har ikke gitt opp Premier League-drømmen

Ikke overraskende domineres årets PL-lag av City og Liverpool, men helt på topp foran motstandernes mål har Cristiano Ronaldo fått plass.

Årets lag ifølge spillerne: 

Alisson Becker, Liverpool

Trent Alexander-Arnold, Liverpool
Antonio Rüdiger, Chelsea
Virgil van Dijk, Liverpool
Joao Cancelo, Manchester City

Bernardo Silva, Manchester City
Thiago Alcantara, Liverpool
Kevin De Bruyne, Manchester City

Sadio Mané, Liverpool
Cristiano Ronaldo, Manchester United
Mohamed Salah, Liverpool

LES: Har sikret seg Lazacette denne uka – nå skal Bayern München-spiller overtales

37-åringen Ronaldo har det fortsatt, vi forventer også mer neste sesong når han nå har fått opp varmen i United-drakta igjen.

(fra transfermarkt)