Det er tydelig at Real Madrid tenker at ingen skal komme og knabbe deres beste spillere. – Kongens klubb følger opp og forsterker en trend med å sette vanvittige utkjøpsklausuler på avtaler de forlenger.

Den brasilianske midtforsvareren har forpliktet til laget akkurat som hans landsmenn Vini Jr og Rodrygo.

Les: Bekreftet! Ikke noe problem å kjøpe «den totale midtbanespiller», du må bare ut med 5 milliarder

Kontraktsfornyelsene fortsetter i Real Madrid.

Først var det Modric, så Vinicius, senere Rodrygo og nå den siste som kom på kontraktsforlengelsestoget er Éder Militao. Midtstopperen og Real Madrid har blitt enige om å forbedre og forlenge avtalen sin til 2028. Som har skjedd med tidligere fornyelser, vil oppsigelsesklausulen settes til 1000 millioner euro, eller som det blir på norsk omtrent 10 milliarder kroner.

Pr i dag tjener Éder Militao omtrent 90 millioner kroner i året, denne lønna blir nå økt med 15 millioner.

Militao signerte for Real Madrid vinteren 2019 etter å ha forlatt Porto, og landet i den spanske hovedstaden sommeren samme år. Bare seks måneder i Portugal var nok for ham å få til en overgang til La Liga. Den første sesongen hans startet på benken, men halvveis i 2020-21 sesongen fikk han starte da Ramos og Varane ble skadet. Siden den gang har ingen tatt fra ham startposisjonen og han har blitt essensiell for laget.

Les: Nå vet vi hvorfor Erik Botheim ikke dro tilbake til Bodø/Glimt

Med disse tre på plass vil den neste som får avtale i følge Marca være Lunins nye kontrakt. Real Madrid forbereder også en svært hyggelig by kontakt til Benzema.